Galerijske postavitve

Postavitve razstav in tehnična podpora v galerijah, muzejih in ostalih kulturnih ustanovah so osrednji del naše dejavnosti. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju postavitev umetniških razstav orjemo ledino v profesionalizaciji tega poklica v slovenskem prostoru. Z kvalitetnim in vsestranskim pristopom k specifični problematiki galerijskih postavitev, ki večinoma zahtevajo razpršena tehnična znanja, pod eno streho združujemo prav te.
Našim naročnikom nudimo svetovanje, razvoj, rešitve in izdelavo konkretnih elementov ter prostorskih postavitev.

Postavitve razstav in tehnična podpora so osrednji del naše dejavnosti že več kot 15 let.

INSTALACIJA MULTIMEDIJSKE OPREME

Multimedija, njene oblike, mediji, principi delovanja se hitro spreminjajo in z njo tudi načini rokovanja, tehnologije prikazovanja, itd. Na tem vlaku tehnologij sedimo že od časa “kasete”, a vedno znova z navdušenjem sprejemamo, proučujemo in nadgrajujemo vse novosti, ki nam jih ponudi. Zatorej z znanjem in veseljem za vas vgradimo, usposobimo za delovanje in preizkusimo vse vrste multimedijske opreme (digitalni projektorji, predvajalniki, računalniki, televizije vseh vrst in tehnologij, audio naprave, ozvočenja,…) in njene podporne elemente (medijski nosilci vseh vrst, kabli, video obdelava, audio obdelava, brezžične povezav itd.).
O vseh tehnologijah nudimo tudi svetovalno pomoč s katero lahko naprimer ob nakupu tovrstne opreme vedno dobite najboljše za svoj denar.

MIZARSKA DELA

Samostojno izvajamo mizarska dela (izdelava lesenih kubusov, površinska obdelava lesa, enostavnejša restavratorska dela) in gradimo galerijske elemente (lesene predelne stene, izdelava panojev,  temne sobe,…).

V primeru zelo kompleksnih situacij sodelujemo z skupino profesionalcev na tem področju, kar paleto naših storitev samo še krepi.

PLESKARSKA DELA

Ponudba vsebuje tudi vse vrste pleskarskih del (beljenje, kitanje, nanašanje tapet,…).

SUHOMONTAŽNA DELA

Z kvalitetno izvedbo vam lahko priskočimo na pomoč pri vseh vrstah suhomontažnih del kot so (postavitve mavčnih sten, izravnavi in obnovi galerijskih površin, postavitvi večjih mavčnih kubusov, prostorov,…)

GRADBENA DELA

Samostojno izvajamo enostavna gradbena dela. Seveda vam z veseljem omogočimo reševanje tudi zahtevnejših projektov v sodelovanju z našim zunanjim sodelavcem na tem področju.

ELEKTROINŠTALACIJSKA DELA

Nudimo storitve vezane na medij elektrike (vezava galerijskih elementov na električno omrežje, vgrajevanje svetlobnih linij, vgradnja časovnih in navadnih stikal, splošna električarska dela,…).

KOVINARSKA DELA

Posebno pozornost pri našem delu posvečamo izdelavi, obdelavi in predelavi kovinskih elementov. Na vašo željo poiščemo rešitve, konstruiramo, kvalitetno izdelamo in površinsko zaščitimo elemente iz kovine (kovinski kubusi, umetniška dela…).