Izdelava, montaža pohištva in opreme

Z veseljem in entuziazmom za vas izdelamo, sestavimo in umestimo v prostor vaše pohištvo. Nudimo tudi prevzem in prevoz vašega novega pohištva naročenega drugje, do vas, kjer montažo strokovno izvedemo v optimalnem času.

Izdelava pohištva, opreme in unikatnih izdelkov iz lesa in kovine je bogato nadgradila izkušnje s področja montaže mizarskih izdelkov. Povečanje obsega mizarskih storitev smo dodegli z širitvijo kolektiva in pridobitvijo lastne mizarske delavnice, kar nam umogoča pokrivanje res širokega spektra mizarskih storitev.


MONTAŽA POSLOVNIH PROSTOROV

Imamo izkušnje z montažo medicinskih laboratorijev, pisarniške opreme in ostalih elementov.
Poskrbimo tudi za priklop vaših elektronskih, električnih naprav.

MONTAŽA KUHINJE

Za vas sestavimo vse elemente kuhinje kot so korpusi elementov, viseče omare, stoječe omare, kuhinjske otoke, v njih vgradimo belo tehniko npr. hladilnik, kohinjsko napo, štedilnik, kuhalno ploščo in ostalo. Prilagodimo nepravilnosti, zmontiramo in nastavimo predale, vrata in vsa vodila.
Strokovno vgradimo kuhinjski pult z vsemi potrebnimi izrezi in vodotesnimi spoji, ter vgradimo kuhalno ploščo in umivalnik. Priklopimo kuhinjsko armaturo na vodno omrežje, električne aparate na električno omrežje in plinsko omrežje.

MONTAŽA SPALNICE

Strokovna montaža vgradnih omar, garderobnih omar, sestava klasičnih omar, komod, postelj, dvižnih postelj, nočnih omaric… Vgrajujemo tudi led svetila v že obstoječe omare.

MONTAŽA KOPALNICE

Nudimo vgradnjo kopalniškega pohištva, omaric, ogledal in polic. Izdelujemo tudi izvlečne police, ki se montirajo med vaš pralni stroj in sušilni stroj pri vertikalni vgradnji in tako nudijo odlično odlagalno površino pri premikanju perila med strojema ali zlaganju posušenega perila.

MONTAŽA OTROŠKE SOBE

Montiramo vse elemente otroških sob, kot naprimer postelje za velike in male, omare, pograde, dvo-nadstropne postelje, spalno delovne bloke, igrala…

MONTAŽA DNEVNE SOBE

Poleg montaže sedežne garniture, omar, TV regalov, polic in ostalega pohištva za dnevne sobe vam strokovno zmontiramo tudi TV sprejemnike na stenske nosilce. Strokovno vam tudi povežemo vse vaše multimedijske naprave od igralnih konzol, dvd predvajalnikov, diskovnih predvajalnikov, ozvočenja, gramofonov, predvajalnikov glasbe, kable skrijemo v nadometne kanale ali uporabimo vašo predpripravljeno skrito inštalacijo.