GALERIJSKE POSTAVITVE

Super Tehnik Martin KrheenSuper tehnik Igor Grubic

so osrednji del naše dejavnosti. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju postavitev umetniških razstav orjemo ledino v profesionalizaciji tega poklica v slovenskem prostoru. Z kvalitetnim in vsestranskim pristopom k specifični problematiki galerijskih postavitev, ki večinoma zahtevajo razpršena tehnična znanja, pod eno streho združujemo prav te.

Našim naročnikom nudimo svetovanje, razvoj, rešitve in izdelavo konkretnih elementov ali prostorskih postavitev.

INSTALACIJA MULTIMEDIJSKE OPREME

Multimedija, njene oblike, mediji, principi delovanja se strahovito hitro spreminjajo in z njo tudi načini rokovanja, tehnologije prikazovanja, itd. Na tem vlaku tehnologij sedimo že od časa "kasete", a vedno znova z navdušenjem sprejemamo, proučujemo in nadgrajujemo vse novosti, ki nam jih ponudi. Zatorej z znanjem in veseljem za vas vgradimo, usposobimo za delovanje in preizkusimo vse vrste multimedijske opreme (digitalni projektorji, predvajalniki, računalniki, televizije vseh vrst in tehnologij, audio naprave, ozvočenja,...) in njene podporne elemente (nosilci vseh vrst, kabli, video obdelava, audio obdelava, brežične povezave,...).

O vseh tehnologijah nudimo tudi svetovalno pomoč s katero lahko npr. ob nakupu tovrstne opreme vedno dobite najboljše za svoj denar.

AUDIO IN VIDEO SNEMANJE  DOGODKOV 

Želite trajne zapise vaših otvoritev razstav, seminarjev, predavanj, okroglih miz, itd.? Z veseljem vam priskočimo na pomoč. Materiale kvalitetno zajamemo, obdelamo in vam jih predamo na sodobnih in trajnih medijih ter s tem obogatimo arhivsko zbirko vašega dela.

SUHOMONTAŽNA DELA

Z kvalitetno izvedbo vam lahko priskočimo na pomoč pri vseh vrstah suhomontažnih del kot so (postavitve mavčnih sten, izravnavi in obnovi galerijskih površin, postavitvi večjih mavčnih kubusov, prostorov,...)

 PLESKARSKA DELA

Ponudba vsebuje tudi vse vrste pleskarskih del (beljenje, kitanje, nanašanje tapet,...).

MIZARSKA DELA

Samostojno izvajamo mizarska dela (izdelava lesenih kubusov, površinska obdelava lesa, enostavnejša restavratorska dela) in gradimo galerijske elemente (lesene predelne stene, izdelava panojev,  temne sobe,...).

V primeru zelo kompleksnih situacij sodelujemo z skupino profesionalcev na tem področju, kar paleto naših storitev samo še krepi.

GRADBENA DELA

Samostojno izvajamo enostavna gradbena dela. Seveda vam z veseljem omogočimo reševanje tudi zahtevnejših projektov v sodelovanju z našim zunanjim sodelavcem na tem področju.

ELEKTROINŠTALACIJSKA DELA

Nudimo storitve vezane na medij elektrike (vezava galerijskih elementov na električno omrežje, vgrajevanje svetlobnih linij, vgradnja časovnih in navadnih stikal, splošna električarska dela,...).

KOVINARSKA DELA

Posebno pozornost pri našem delu posvečamo izdelavi, obdelavi in predelavi kovinskih elementov. Na vašo željo poiščemo rešitve, konstruiramo, kvalitetno izdelamo in površinsko zaščitimo elemente iz kovine (kovinski kubusi, umetniška dela...).

 

 

HITRA PREDSTAVITEV

QR code link...

Super tehnik portfolio3   

ali na spodnji povezavi...

KLIK...

super tehnik official logo1
Andrej Črepinšek

+386 (0)51 348 550

Novice SUPER TEHNIK


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/optimist.si/supertehnik.si/modules/mod_mailchimp2/mod_mailchimp2.php on line 207